Kemaskan Bacaan Al-Fatihah Anda Dengan Lebih Tepat Dalam Masa 1 Hari

Bersama Ustaz Aliff Zulkifli Di Dalam..

Pendaftaran Telah Ditutup

Anda Boleh Join Telegram Channel Kami Untuk Mempelajari Tajwid Secara PERCUMA.

Sebelum Ini Mungkin Kita Hanya Baca Sahaja Al-Fatihah macam Biasa.. Tak Perasan Ada Bacaan Tidak Kemas & Cacat Sana Sini..

Apa Kata Kali Ini Kita Belajar Kemaskan Bacaan Setiap Ayat Dalam Surah Al-Fatihah Kita Supaya Lebih Baik

Apa Kata Kali Ini Kita Belajar Kemaskan Bacaan Setiap Ayat Dalam Surah Al-Fatihah Kita Supaya Lebih Baik

Antara Persoalan Menarik Yang Bakal Dibincangkan..

Apa yang anda akan dapat daripada Seminar ini?

Siapakah Guru Yang Akan Menyampaikan Seminar Mantap Tajwid Fatihah?

Dengarkan alunan bacaan Al-Quran dari guru yang akan menyampaikan Seminar Mantap Tajwid Fatihah, Ustaz Aliff

Ustaz Muhammad Aliff bin Zulkifli atau dikenali sebagai Ustaz Aliff merupakan pelajar lulusan dalam bidang Diploma Tahfiz dan Muamalat di Darul Quran Jabatan Kemajuan Islam Malaysia pada tahun 2015. Beliau melanjutkan pengajian dalam peringkat Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Quran dan Qiraat dengan Kepujian di Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor (KUIS) pada tahun 2019.

Beliau memulakan kerjaya sebagai guru Al-Quran secara separuh masa pada tahun 2018 di Kelas Intensif Tahfiz Putrajaya sehingga kini. Beliau telah banyak membantu pelajar menghafaz Al-Quran dengan beberapa kaedah.

Sejak tahun 2021, beliau merupakan salah seorang tenaga pengajar di Quran Pro Academy. Beliau mengajar pelajar dari peringkat asas hingga yang sudah mahir dalam bacaan dan juga hafalan Al-Quran. Beliau juga menjadi mentor kepada guru-guru baru ketika dalam tempoh percubaan di Quran Pro Academy. Selain itu, beliau telah menghasilkan video tutorial berkaitan pembacaan Al-Quran sebagai bahan bantu belajar yang juga dijadikan sebagai produk digital premium di Quran Pro Academy.

Setiap Peserta Akan Diberikan Secara PERCUMA:

BONUS Sijil Digital & E-book Modul Seminar Mantap Tajwid Fatihah

Untuk Rujukan, Memudahkan Pembelajaran Anda Di Dalam Seminar Nanti.

Bila & Di Mana Seminar Ini Akan Diadakan?

Apa Kata Mereka Yang Pernah Sertai Seminar Ini?

Dahulunya Dikenali Dengan Nama Daurah Mastery My Fatihah (DMMF)

(Yang Telah Diadakan Sebanyak 7 Kali Sebelum Ini)

InsyaAllah, Selepas Tamat Seminar Ini, Anda Akan Dapati Perubahan Ini Dalam Diri..

Mungkin Kali Ini Peluang Untuk Anda Lebih Dekat Dengan Al-Quran.

Pendaftaran Akan Ditutup Tepat 11 Malam, 18 Oktober 2023, Rabu.

Hari
Jam
Minit
Saat

Pendaftaran Telah Ditutup

Anda Boleh Join Telegram Channel Kami Untuk Mempelajari Tajwid Secara PERCUMA.

Kami Juga Akan Memaklumkan Di Dalam Telegram Channel Ini Apabila Pendaftaran Seminar Ini Dibuka Semula Nanti.

Apa Yang Akan Berlaku Selepas Mendaftar?

Sebaik sahaja selepas tekan butang "Hantar" di borang, ini paparan yang anda bakal lihat, SILA AMBIL PERHATIAN supaya anda BERJAYA MASUK KE DALAM GROUP WHATSAPP SEMINAR MANTAP TAJWID FATIHAH

Selepas tekan butang “Hantar” pada borang, akan keluar paparan Sahkan Maklumat Anda. Sila pastikan maklumat anda betul, jika betul, tekan “Ya”, jika salah, tekan Tidak dan betulkan.

Paparan nama group Seminar Mantap Tajwid Fatihah / Seminar Mantap Tajwid Fatihah 2 / Seminar Mantap Tajwid Fatihah 3. Tekan “Join Chat”.

Jika anda ada WhatsApp dan WhatsApp Business, ada perlu pilih salah satu. Sebagai contoh supaya lebih mudah, tekan ikon “WhatsApp”.

Akan nampak paparan WhatsApp anda sendiri & info group, tekan “Join group”.

Anda sudah join group. Tekan “View group”.

Akan nampak paparan di dalam group Seminar Mantap Tajwid Fatihah. Sila ambil perhatian kerana link seminar dan e-book modul akan diberikan di dalam group ini.

Soalan Yang Sering Ditanya

Perkataan ‘Butiran Pembelian’ itu adalah tetapan pada sistem yang kami gunakan, kami tidak boleh ubah. Kami cuma boleh ubah pada ‘produk’ sahaja. Jadi untuk pendaftaran seminar ini, kami letakkan produk percuma dan tiada bayaran sebagai ‘Seminar Mantap Tajwid Fatihah (PERCUMA)’.

Jangan risau, walaupun perkataan pembelian, tapi tiada apa yang nak dibeli dan dijamin 100% percuma. Jadi, tuan/puan boleh terus mengisi borang yang disediakan untuk mendaftar ya 😉

Tiada syarat. Boleh terus isi borang yang disediakan untuk mendaftar.

Selepas tuan/puan sudah tekan pada butang ‘Hantar’, dan tekan ‘Ya’ pada ‘Sahkan Maklumat Anda’, tuan/puan akan dibawa ke ruangan untuk join group Whatsapp. Tuan/puan juga akan dapat emel pengesahan dan dalam emel itu juga ada link untuk tuan/puan join group Whatsapp khusus bagi mendapatkan ebook modul & link seminar.