Kemaskan Bacaan 3 Qul Anda Dengan Lebih Tepat Dalam Masa 1 Hari

Bersama Ustazah Aisyah Di Dalam..

Pendaftaran Telah Ditutup

Anda Boleh Join Telegram Channel Kami Untuk Mempelajari Tajwid Secara PERCUMA.

Sebelum Ini Mungkin Kita Hanya Baca Sahaja 3 Qul macam Biasa.. Tak Perasan Ada Bacaan Tidak Kemas & Cacat Sana Sini..

Apa Kata Kali Ini Kita Belajar Kemaskan Bacaan Setiap Ayat Dalam Surah 3 Qul Kita Supaya Lebih Baik

Antara Persoalan Menarik Yang Bakal Dibincangkan..

Apa yang anda akan dapat daripada Seminar ini?

Siapakah Guru Yang Akan Menyampaikan Seminar Mantap Tajwid 3 Qul?

Dengarkan alunan bacaan Al-Quran dari guru yang akan menyampaikan Seminar Mantap Tajwid 3 Qul, Ustazah Aisyah.

Ketika menerima anugerah Huffaz Cemerlang Peringkat Negeri Melaka tahun 2023.

Ustazah Aisyah Binti Abdul Rauf atau dikenali sebagai Ustazah Aisyah telah menceburkan diri dalam bidang Al-Quran sejak di bangku sekolah lagi. 

Beliau mendapatkan pendidikan awal di Maahad Tahfiz Narathiwat, Thailand dan telah berjaya menyempurnakan Syahadah 30 Juz. Beliau meneruskan pengajian di peringkat ijazah dalam bidang Tahfiz Al-Quran dan Al-Qiraat di Kolej Universiti Islam Selangor (KUIS) pada tahun 2022.

Pengalaman beliau dalam menyampaikan ilmu Al-Quran bermula ketika masih bersekolah lagi. Beliau giat menjadi konsultan dan guru Al-Quran di syarikat swasta dengan mengendalikan program pengajian Al-Quran anjuran syarikat. Beliau juga berpengalaman berkhidmat sebagai guru tajwid dan tahsin Al-Quran di pusat pengajian Al-Quran terkemuka di Malaysia. 

Beliau sangat berkemahiran mengajar pelbagai peringkat umur dari kanak-kanak hingga dewasa dalam tahsin Al-Quran. Di samping itu, beliau juga pernah menjadi Guru Tasmik Jemputan bagi mentahsin dan mentasmik pelajar-pelajar tahfiz yang bakal menerima Syahadah di Madrasah Terbaik Darul Ulum Al-Islamiyyah, Negeri Melaka. 

Dengan minat yang mendalam dalam bidang Al-Quran, beliau juga pernah terlibat dalam mengendalikan program mengumpul dan melupuskan Al-Quran. Pencapaian terkini beliau adalah beliau telah dinobatkan sebagai Huffaz Cemerlang Peringkat Negeri Melaka tahun 2023.

Kini, selain menjadi tenaga pengajar bagi kelas-kelas Al-Quran di Quran Pro Academy (2020 – kini), beliau juga adalah salah seorang guru Al-Quran yang mengajar di Kelas Tahfiz Masjid Negeri Al Azim, Melaka

Lebih

Orang Pelajar Telah Bersama Kami
0

Tenaga Pengajar

Orang Ustaz Al-Hafiz
0

Tenaga Pengajar

Orang Ustazah Al Hafizah
0

Sejak Dari

Mengajarkan Ilmu Al-Quran
0

Setiap Peserta Akan Diberikan Secara PERCUMA:

BONUS Sijil Digital & E-book Modul Seminar Mantap Tajwid 3 Qul

Untuk Rujukan, Memudahkan Pembelajaran Anda Di Dalam Seminar Nanti.

Bila & Di Mana Seminar Ini Akan Diadakan?

Apa Kata Mereka Yang Pernah Sertai Seminar Mantap Tajwid Ini?

Testimoni Dibawah Merupakan Salah Satu Dari Seminar Mantap Tajwid Yang Kami Jalankan Sebelum Ini Iaitu Untuk Surah Al-Fatihah

InsyaAllah, Selepas Tamat Seminar Ini, Anda Akan Dapati Perubahan Ini Dalam Diri..

Mungkin Kali Ini Peluang Untuk Anda Lebih Dekat Dengan Al-Quran.

Pendaftaran Akan Ditutup Tepat 11 Malam, 13 Disember 2023, Rabu.

Hari
Jam
Minit
Saat

Pendaftaran Telah Ditutup

Anda Boleh Join Telegram Channel Kami Untuk Mempelajari Tajwid Secara PERCUMA.

Kami Juga Akan Memaklumkan Di Dalam Telegram Channel Ini Apabila Pendaftaran Seminar Ini Dibuka Semula Nanti.

Apa Yang Akan Berlaku Selepas Mendaftar?

Sebaik sahaja selepas tekan butang "Hantar" di borang, ini paparan yang anda bakal lihat, SILA AMBIL PERHATIAN supaya anda BERJAYA MASUK KE DALAM GROUP WHATSAPP SEMINAR MANTAP TAJWID FATIHAH

Selepas tekan butang “Hantar” pada borang, akan keluar paparan Sahkan Maklumat Anda. Sila pastikan maklumat anda betul, jika betul, tekan “Ya”, jika salah, tekan Tidak dan betulkan.

Paparan nama group Seminar Mantap Tajwid Fatihah / Seminar Mantap Tajwid Fatihah 2 / Seminar Mantap Tajwid Fatihah 3. Tekan “Join Chat”.

Jika anda ada WhatsApp dan WhatsApp Business, ada perlu pilih salah satu. Sebagai contoh supaya lebih mudah, tekan ikon “WhatsApp”.

Akan nampak paparan WhatsApp anda sendiri & info group, tekan “Join group”.

Anda sudah join group. Tekan “View group”.

Akan nampak paparan di dalam group Seminar Mantap Tajwid Fatihah. Sila ambil perhatian kerana link seminar dan e-book modul akan diberikan di dalam group ini.

Soalan Yang Sering Ditanya

Perkataan ‘Butiran Pembelian’ itu adalah tetapan pada sistem yang kami gunakan, kami tidak boleh ubah. Kami cuma boleh ubah pada ‘produk’ sahaja. Jadi untuk pendaftaran seminar ini, kami letakkan produk percuma dan tiada bayaran sebagai ‘Seminar Mantap Tajwid 3 Qul (PERCUMA)’.

Jangan risau, walaupun perkataan pembelian, tapi tiada apa yang nak dibeli dan dijamin 100% percuma. Jadi, tuan/puan boleh terus mengisi borang yang disediakan untuk mendaftar ya 😉

Tiada syarat. Boleh terus isi borang yang disediakan untuk mendaftar.

Selepas tuan/puan sudah tekan pada butang ‘Hantar’, dan tekan ‘Ya’ pada ‘Sahkan Maklumat Anda’, tuan/puan akan dibawa ke ruangan untuk join group Whatsapp. Tuan/puan juga akan dapat emel pengesahan dan dalam emel itu juga ada link untuk tuan/puan join group Whatsapp khusus bagi mendapatkan ebook modul & link seminar.