masa pendaftaran hanya tinggal:

Hari
Jam
Minit
Saat

Pendaftaran Telah Ditutup

MAAF. Pendaftaran telah ditutup. Join Telegram Channel Untuk Belajar Tajwid Secara PERCUMA

Teringin Nak bertadarus 30 Juzuk Al-Quran Sehingga khatam sepanjang ramadan ini dengan bimbingan guru al-quran berpengalaman?

Adakah Anda...

Pernah berusaha untuk khatam Al-Quran bulan Ramadan tapi nak habiskan setengah Al-Quran pun susah.

Berniat nak khatam tadarus Al-Quran Ramadan tahun ini tapi masih tak ada group yang boleh nak bertadarus bersama.

Selalu tak konsisten baca Al-Quran masa bulan Ramadan kerana sibuk dengan kerja dan uruskan hal rumah.

Kadang-kadang terlalu penat seharian tak sempat nak luangkan masa untuk baca Al-Quran.

Nak Ramadan tahun ini lebih bermakna dengan penuh pengisian ibadah yang besar ganjarannya.

Nak khatam tadarus Al-Quran dengan bacaan yang baik dan dibimbing oleh guru Al-Quran berpengalaman.

Oleh Itu,

Program Tadarus Al-Quran Ramadan (ProTAR)

Adalah Khas Untuk Anda..

Wujudkan semangat istiqamah untuk khatam 30 juzuk Al-Quran Ramadan ini dengan bertadarus bersama kumpulan melalui bimbingan guru Al-Quran berpengalaman agar Ramadan kali ini menjadi antara yang terbaik.

Ini apa yang anda akan dapat bila join nanti

Insya-Allah selepas ini anda akan rasakan perubahan dalam diri

Ini apa yang anda akan dapat bila join kelas nanti :

Cara Pelaksanaan & Kelebihan

Jom tengok bagaimana cara pelaksanaan ProTAR ini dapat membantu anda khatam 30 juzuk Ramadan ini

KUMPULAN TADARUS

HARI, TARIKH & MASA

BIMBINGAN GURU PROFESIONAL

Bacaan disemak dan dibimbing oleh seorang guru terlatih (bagi setiap kumpulan) dan telah menghafal 30 juzuk Al-Quran serta mempunyai kemahiran ilmu Al-Quran & tajwid yang bersambung sanad hingga Rasulullah SAW.

PEMBELAJARAN

Anda bukan sahaja dibimbing membaca Al-Quran dengan baik, tetapi secara tidak langsung, dapat juga mengetahui asas ilmu tajwid melalui teguran & pembetulan bacaan daripada guru sepanjang bertadarus.

Atas kesungguhan dan semangat anda menyertai ProTAR ini…

Kami akan memberikan Sijil Penyertaan Digital Program Tadarus Al-Quran kepada anda

Berapa yuran pendaftaran ProTAR?

Mengambil kira permintaan pelajar kami pada tahun-tahun sebelum ini, ada yang mempunyai kumpulan tadarus, dan ada juga tiada kumpulan, kami bawakan dua pakej berbaloi untuk anda pilih:

Kumpulan

RM4000
RM 3000
/ Kumpulan
  •  

masa pendaftaran hanya tinggal:

Hari
Jam
Minit
Saat

Individu

RM300
RM 200
/ Seorang
  •  

masa pendaftaran hanya tinggal:

Hari
Jam
Minit
Saat

Jaminan pulangan wang.
risiko pada kami bukan anda

JAMINAN PULANGAN WANG 100% SELAMA 30 HARI

Jaminan pulangan wang, risiko pada kami bukan anda.

Kami sentiasa memastikan 100% penyampaian yang disampaikan dalam program kami adalah dengan kaedah yang terbaik pada harga 100% mampu milik.

Ilmu yang kami sampaikan adalah ilmu Al-Quran. Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan nilai dan manfaat yang kami berikan melalui program ini, anda tetap boleh buat sumbangan ikhlas kepada misi kami untuk luaskan lagi ilmu Allah pada orang ramai.

Tetapi sekiranya dalam tempoh 30 hari selepas anda lakukan pembayaran, dan anda masih tidak dapat sesuatu anda mahukan pulangan wang dari ProTAR ini, hanya maklumkan kepada kami dan kami akan pulangkan semula wang anda penuh 100%

4 Langkah Mudah Mendaftar ProTAR Elite Circle

Psst..Jika bukan Ramadan tahun ini nak all out, bila lagi kan?

Soalan yang Sering Ditanya

ProTAR  ini akan bermula pada 11 Mac 2024 (30 Syaaban 1445) hingga 5 April 2024 (25 Ramadan 1445), setiap Isnin hingga Jumaat, selama 20 hari. Sesi Khatam Perdana pada 6 April 2024 (26 Ramadan 1445), Sabtu.

ProTAR  diadakan secara online menggunakan ZOOM, jadi anda boleh sertai di mana-mana sahaja samada di rumah atau tempat kerja, selagi mana ada sambungan internet.

ProTAR ini sesuai untuk orang dewasa peringkat umur dari 18 tahun hingga 60 tahun ke atas yang ingin khatam tadarus Al-Quran dalam bulan Ramadan di bawah bimbingan guru Al-Quran berpengalaman. Sangat sesuai bagi mereka yang mahukan penyusunan jadual ibadah yang sistematik untuk khatam dalam bulan Ramadan ini.

Satu kumpulan maksimum 15 orang sahaja. Ini untuk memastikan guru Al-Quran dapat berikan perhatian secukupnya kepada semua peserta dan setiap peserta mendapat peluang membaca sehari 2 mukasurat.

Ya, boleh. Sila pilih pakej individu. Kami akan masukkan anda ke dalam kumpulan bersama peserta lain yang juga pakej individu, dan jadikan 1 kumpulan maksimum seramai 15 orang peserta. 

Jika 15 orang (termasuk anda) dari kalangan ahli kumpulan tadarus masjid/surau anda bersetuju untuk sertai ProTAR bersama dengan anda, ya, anda dan kumpulan boleh sertai dengan pilih pakej kumpulan.

Tetapi jika hanya anda seorang sahaja dari kalangan ahli kumpulan yang ingin sertai ProTAR, anda masih boleh sertai dengan pilih pakej individu.