Kelas QuranPro Academy

Tahfiz Style Class Hafazan

Kelas hafazan mengikut kaedah tahfiz kini boleh dipelajari secara online atasi masalah dan cabaran yang anda sering hadapi untuk kekalkan hafazan dengan mengikuti Tahfiz Style Class ini. Lihat detail kelas online

Tahfiz Style Class Ulangan

Kelas ulangan mengikut kaedah tahfiz kini boleh dipelajari secara online atasi masalah dan cabaran yang anda sering hadapi untuk kekalkan hafazan dengan mengikuti Tahfiz Style Class Ulangan ini

Tahsin Exclusive Mentoring

Kuasai bacaan & ilmu tajwid untuk Juzuk 30 dalam tempoh 6 bulan dengan lebih tersusun, mudah & cepat melalui kelas Tahsin Exclusive Mentoring 2.0 (TEM)

Mastery My As-Sajdah 2.0

Tingkatkan kualiti bacaan, hafal & fahamkan Surah As-Sajdah dengan tepat serta penuh penghayatan melalui kelas mastery As-Sajdah (MMS).

Momentum Tahsin Class

Momentum Tahsin Class adalah kelas online yang dijalankan fokus bagi pelajar yang ingin khatam bacaan Al-Quran secara berguru selama 15 bulan. Bacaan dipantau rapi untuk pastikan pelajar berjaya khatam dengan bacaan yang berkualiti.

Kelas Mastery My Al-Mulk 5.0 (MMA)

Kelas ini dijalankan secara online selama sebulan bertujuan untuk memantapkan bacaan, hafalan dan memahami isi kandungan Surah Al-Mulk supaya pelajar dapat menghayati sepenuhnya Al-Mulk.

Kelas Asas Celik Al-Quran 4.0 (KACAQ)

Kelas ini dijalankan secara online selama sebulan khusus untuk membimbing mereka yang masih baru untuk belajar Al-Quran. Pelajar diajar dari paling asas bermula mengenal huruf sehingga boleh membaca Al-Quran.

Kelas Asas Fardhu Ain

Kelas ini dijalankan secara online selama sebulan khusus untuk anda memantapkan kefahaman fardhu ain.

Kelas Combo Al-Quran

Kelas ini dijalankan secara online selama sebulan khusus untuk anda memantapkan bacaan dan hafalan Al-Quran.