“Sebelum ni baca terjemahan, baca, lepastu habis situ je. Sekarang baru tahu maksud tersurat dan tersirat disebalik ayat surah Al-Mulk dan kaitannya dengan hidup, rasa bersyukur sangat dapat belajar”

Langkah efektif untuk yakin dengan bacaan Al-Fatihah ketika solat. Klik Play Video Di Bawah 👇🏻

Adakah Anda...

Selalu baca surah Al-Mulk pada malam sebelum tidur tapi tak berapa faham kenapa kena baca

Berniat nak istiqamah amalkan surah Al-Mulk terutama pada malam hari tapi kadang-kadang tak sempat nak baca

Dah lama baca surah Al-Mulk sebab tahu fadhilatnya sebagai penyelamat di alam kubur tapi tak tahu manfaatnya secara terperinci

Pernah baca surah Al-Mulk dengan terjemahan tapi tak tahu makna tersurat dan tersirat setiap perkataannya

Oleh Itu,

Daurah Tadabbur Surah Al-Mulk

Adalah Khas Untuk Anda..

Hayati dan fahami makna disebalik surah Al-Mulk ayat 1-10 secara terperinci agar amalan membaca surah ini dapat memberikan manfaat kepada kehidupan seharian anda, bukan hanya sekadar menjadi rutin semata-mata.

Siapa Kami Untuk Membimbing Anda Di Dalam Daurah Tadabbur Al Mulk?

QURANIC PRO ACADEMY atau dikenali sebagai QURAN PRO ACADEMY (QPA) telah ditubuhkan pada 2018. Penubuhannya secara rasmi pada 26 ogos 2019 juga membuktikan bahawa pembelajaran Al-Quran secara online dapat diaplikasikan dalam kehidupan seharian bagi membangunkan kecemerlangan ilmu Al-Quran.

Objektif kami ialah untuk melahirkan lebih ramai tenaga profesional dan golongan celik Al-Quran yang mampu memimpin masyarakat serta membangun dan mengembangkan ilmu Al-Quran dengan lebih mendalam dengan menekankan kualiti bacaan Al-Quran yang sampai sanadnya sehingga Rasulullah S.A.W.

Kesemua guru Al-Quran di Quran Pro Academy dipilih melalui tapisan yang ketat serta melalui sesi latihan dalaman. Guru-guru kami adalah merupakan mereka yang menghafaz 30 juzuk Al-Quran. Mereka juga aktif menuntut dan memperbaharui ilmu Al-Quran supaya kualiti bacaan dan pengajaran mereka sentiasa di tahap yang terbaik dan optimum.

Sehingga kini, QPA telah berjaya menyebarkan ilmu Al-Quran kepada hampir 2000 orang yang mampu membaca Al-Quran dan menghafal Al Quran dengan baik.

Hampir

Orang Pelajar
0

Tenaga Pengajar

Orang Ustaz Al-Hafiz
0

Tenaga Pengajar

Orang Ustazah Al-Hafizah
0

Sejak Dari

Mengajarkan Ilmu Al-Quran
0

Daurah ini akan disampaikan oleh,

Ustaz Afif

Ustaz Mohammad Afif bin Nasaruddin atau dikenali sebagai Ustaz Afif mendapatkan pendidikan tertinggi di Darul Mustafa, Hadramoutt Yaman dalam bidang Fiqh, Tasauf & Tafsir selama dua tahun.

Beliau pernah mengajar di Institut Maahad Tahfiz Al-Azim yang bertempat di Country Homes, Rawang. Beliau juga aktif sebagai seorang pengkuliah di masjid untuk anak-anak remaja.

Kini beliau menumpukan perhatian terhadap tugas sebagai pengkuliah di Quran Pro Academy. Sejak 2019 beliau telah menyampaikan kuliah fiqh dan tafsir kepada lebih dari 500 orang pelajar Quran Pro Academy.

Ini apa yang anda akan dapat bila join Daurah Tadabbur Al Mulk nanti

Insya-Allah selepas ini anda akan rasakan perubahan dalam diri

Ini apa yang anda akan dapat bila join kelas nanti :

Rasa macam tak percaya?

Jom tengok sendiri kata-kata pelajar yang telah sertai Daurah Tadabbur Al-Mulk

4 Bonus Eksklusif bernilai RM140

Kami akan berikan setiap peserta bonus-bonus ini secara PERCUMA

BONUS 1

Ebook Nota Eksklusif Tadabbur Al-Mulk Ayat 1-10 bernilai RM50

Buku nota yang dibuat khusus untuk daurah ini membantu anda mengambil manfaat ilmu daripada setiap ayat 1-10 Al-Mulk ini.

BONUS 2

Ebook 7 Selawat Harian (beserta audio) bernilai RM30

7 Selawat dihimpunkan bagi memudahkan anda untuk buka & baca supaya dapat diamalkan dalam kehidupan seharian.Selawat merupakan doa & pujian kepada baginda Nabi SAW. Banyakkanlah berselawat supaya hati kita lebih menyintainya.

BONUS 3

Ebook Doa Harian Rasulullah SAW Yang Powerful bernilai RM40

Himpunan doa-doa harian. Amalkan doa harian yang dihimpunkan dalam ebook ini yang menjadi salah satu cara untuk menghidupkan sunnah baginda Nabi Muhammad SAW dalam kehidupan kita.

BONUS 4

Ebook 8 Syafaat Di Akhirat bernilai RM20

8 Jenis syafaat yang boleh kita dapatkan di akhirat nanti, bergantung pada amal di dunia ini.Jom kita ambil tahu apakah ia supaya kita mendapat syafaat pada hari di mana tiada sebarang pertolongan melainkan pertolongan Allah.

(Ebook ini adalah buku digital iaitu dalam bentuk pDF)

Berapa yuran pendaftaran Daurah Tadabbur Al-Mulk ni?

Kukuhkan asas untuk membaca Al-Quran dengan cara yang sistematik dan berkesan supaya anda lebih yakin apabila mengaji nanti!

PAKEJ SUPER

RM90
RM 60
  •  

PAKEJ PREMIUM

RM200
RM 100
  •  

Jaminan pulangan wang.
risiko pada kami bukan anda

JAMINAN PULANGAN WANG 100% SELAMA 30 HARI

Kami sentiasa memastikan 100% penyampaian yang disampaikan dalam program kami adalah dengan kaedah yang terbaik pada harga 100% mampu milik.

Ilmu yang kami sampaikan adalah ilmu Al-Quran. Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan nilai dan manfaat yang kami berikan melalui program ini, anda tetap boleh buat sumbangan ikhlas kepada misi kami untuk luaskan lagi ilmu Allah pada orang ramai.

Tetapi sekiranya dalam tempoh 30 hari selepas anda lakukan pembayaran, dan anda masih tidak dapat sesuatu anda mahukan pulangan wang dari Daurah Tadabbur Al-Mulk ini, hanya maklum pada kami dan kami akan pulangkan semula wang anda penuh 100%.

4 Langkah Mudah Mendaftar Daurah Tadabbur Surah Al-Mulk

Video Cara Mudah Buat Pendaftaran 👇

Psst..Jika bukan hari ini, bila lagi nak belajar kan?

Soalan yang Sering Ditanya

Daurah Tadabbur Surah Al-Mulk ini akan berlangsung pada 28 Januari 2023, pukul 9.00-12.30 tengahari melalui platform Zoom.

Daurah ini sesuai untuk semua peringkat umur dari seawal umur 7 tahun hingga 60 tahun ke atas

InsyaAllah rakaman Daurah akan disediakan untuk peserta setelah selesai program.